Sa zadovoljstvom objavljujemo da tvrtka Bar-Floor d.o.o. Kiseljak počinje sa realizacijom najnovijeg projekta u sklopu našeg stambeno-poslovnog kompleksa u centru Kiseljaka, ulica Vatroslava Lisinskog.
Trenutno najpoželjnija lokacija u Kiseljaku koja osigurava maksimalnu uštedu vremena jer Vam je sve na “dohvat ruke”. Stambeno – poslovni kompleks “Bar-Floor“ nije samo mjesto za stanovanje, to je prostor koji će vam omogućiti kvalitetan život.

Očekuje vas izuzetnost u kvalitetu gradnje, vrhunski građevinski materijali, zvučna, toplotna i hidro izolacija te centralizirani sistemi grijanja.

Projektirani stambeno-poslovni kompleks se estetski i oblikovno uklapa u postojeće okruženje prethodno izgrađenih naših šest objekata s preko 390 prodanih stanova čime jamčimo kvalitetu i položaj lidera na domaćem tržištu u stanogradnji, te dodatno ga obogaćuje svojom toplinom, formom i ambijentom.

Kompleks će se se sastojati od 2 lamele u kojima će biti dostupne stambene jedinice s kvadraturama u rasponu od 34 m2 do 120 m2.
Vanjsko uređenje objekta će biti realizirano kao kombinacija popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem kojim se stvara prijatan ambijent za stanovanje.
Parking prostor će biti dostupan za sve stanare ,a novost u ovom projektu predstavlja i mogućnost kupnje parkirnih mjesta koja će biti fizičkih osigurana i ograničena za stanare ulaznom automatskom rampom.
Završetak izgradnje objekta i useljenje je planirano za juni 2019. godine.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju u našem uredu na prvom katu zgrade Konzuma u ulici Obala hrvatske mladeži ili na broj tel. +387 30 870 385.

Vaš Bar-Floor team!