Kompanija Bar-floor d.o.o. jedna je od vodećih građevinskih kompanija u Središnjoj Bosni.
Pogledajte neke od naših projekata u galeriji ispod.

Dom zdravlja Kiseljak

Gradnja nove zgrade  Doma zdravlja Kiseljak započeo je  21.07.2020. na temelju potpisanog  okvirnog sporazuma  br. 1898-24/19 čija je vrijednost  na dvogodišnjem nivou utvrđena u iznosu  od  2.671.607,03 KM bez  poreza na dodanu vrijednost.

Ukupna površina objekta, bez servisnih prostora, iznosit će 4.700 kvadrata.

Investitor: Općina Kiseljak

izvođač:  Bar – floor d.o.o. 

Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“

Visoka škola „CEPS – Centar za poslovne studije“ iz Kiseljaka, koja na jednom mjestu ujedinjuje osam studijskih programa (poslovna ekonomija, promet, informacijske tehnologije, energetika, studij sigurnosti, zaštita na radu i zaštita od požara, zdravstvene studije i business economics), sadašnje i buduće studente dočekuje u novom zdanju. Nova zgrada Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ u Kiseljaku građena je u skladu sa najvišim europskim standardima, a raspolaže sa oko 6 000 kvadratnih metara i sadrži moderno opremljene učionice, amfiteatre, kabinete i laboratorije za nastavni proces, biblioteku sa više od 10.000 stručnih naslova, čitaonicu te brojne druge sadržaje. Monumentalna građevina na najatraktivnijoj lokaciji u Kiseljaku unijela je novi život u grad i istovremeno označila bolje uvjete za edukaciju, život i rad, ali i nove studente. Zgrada CEPS-a jednostavnošću i položajem doprinosi općoj pozitivnoj slici Kiseljaka kao mjesta u stalnom razvoju.

Poslovne zgrade i ostali projekti

Jedan od naših projekata je i poslovna zgrada u centru grada, u neposrednoj blizini gradskog trga. Zgrada je koncipirana kao tržni centar u čijem prizemlju se nalazi Konzum, a na katu se pored poslovnog sjedišta naše tvrtke nalazi i  Lounge Bar-a Black Diamond. dječija igraonica, i drugi različiti ugostiteljsko-uslužni objekti.

Projekt na koji smo posebno ponosni odnosi se na izgradnju  replike spomenika u parku Josipa Filipovića iu Kiseljaku. Spomenik odaje počast poginulim vojnicima austougarske te se nalazi u centralnom dijelu parka u Kiseljaku.

Barbić - Gradnja

Pogledajte ponudu stanova i poslovnih prostora raspoloživih za najam i/ili prodaju.

Stambene zgrade

Projekti stanogradnje obuhvaćaju stambene jedinice na različitim lokacijama u Kiseljaku. Sve stambene zgrade se nalaze u neposrednoj blizini općine, Doma Zdravlja, škole, a izgrađene su korištenjem suvremenih materijala koji jamče visok stupanj energetske učinkovitosti.

Za sve informacije o raspoloživim stambenim objektima možete se obratiti ovdje.